tisdag 7 oktober 2008

Inför KS

Förbereder mig inför onsdagens Kommunstyrelsemöte. Blir förvånad över att ärendet om förskolan i Charlottendal inte finns med på dagordningen. Hur kommer det sig?

På Barnomsorgs- och förskolenämndens möte den 27 augusti var alla överens om att det behövdes ett extra möte i nämnden innan KS 8 oktober eftersom ingen tid fick spillas. Förskolan måste byggas snarast! Men ingen kallelse har kommit.

Hanteringen av ärendet, hittills, får skarp kritik i en artikel i veckans NVP.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ruskigt dåligt och beklämmande. Visst kan man hänvisa till att deadline för intresseanmälningar är satt till idag (det vet jag dock inte om man gör), men det är ju ändå en så onödig signal man sänder ut när man åter väljer att skjuta den här typen av ärenden framför sig.

Jag kommer nog inte sluta att förvånas förrän majoriteten (eller i alla fall minoritetsregeringen inom denna) tar bladet från munnen och verkligen förklarar hur man resonerar. Det handlar ju trots allt om vuxna människor som själva åtaigt sig ett uppdrag. Förhoppningsvis för att man vill skapa ett fungerande samhälle.

Men för all del. Jag kan ha fel.

Andrine Winther sa...

Ja visst är det en märklig hantering. Ärendens status och angelägenhet verkar kunnas ändras från dag till dag (timma till timma).