ANDRINE

Jag bor i den underbara skärgårdsidyllen Värmdö öster om Stockholm. Här finns jag tillsammans med min man Patric och vår fantastiska dotter.


Så hamnade jag här
Inflyttad från en Skaraborgsort som är liten till ytan men stor i ambitionerna, Vara! Vi hamnade som många andra i en liten lägenhet i Stockholms innerstad, för vår del var det Kungsholmen. Rätt som det är börjar man fundera på större boende. Kanske att ett rum till inte vore så dumt, åtminstone ett litet. Och kan det vara för mycket begärt att ha ett badrum inklusive dusch som bara är lite större än 1 1/2 kvm? Så började vi att titta på treor och insåg att de kostar lika mycket som ett hus utanför stan och då föll valet på Värmdö, vilket vi aldrig ångrat!


Bilden är lånad från www.fotoakuten.se


Politiker
Jag kallar mig för en grön socialliberal vänster-sosse. Är fritidspolitiker här i Värmdö för Socialdemokraterna där jag fått förtroendet att sitta i Kommunfullmäktige. 


..och världsförbättrare
På dagarna jobbar för Socialdemokraterna som internationell sekreterare vilket är ett fantastiskt uppdrag. EU-frågor är något jag brinner för och som har hängt med mig länge både då jag jobbat för Socialdemokraterna i Europaparlamentet en period och för Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet, NBV, där jag var chef för nykterhetsrörelsens kontor i Bryssel. Tidigare har jag varit biträdande generalsekreterare i världens bästa ungdomsorganisation Ungdomens Nykterhetsförbund, UNF. Jag är nykterist och mitt ideella engagemang finns fortfarande kvar, nu i IOGT-NTO där jag är vice förbundsordförande.


Scrappa är en favorit och jag älskar att fota vilket resulterat i att jag startat ytterligare en blogg med bara pyssel www.andrinepysslar.blogspot.com. Välkommen att titta in!