onsdag 1 maj 2013

Strålande Första maj

Massor med folk, strålande väder och fantastiska talare -Första maj i Värmdö kunde inte vara bättre! Alla de fina bilderna nedan är lånade från Socialdemokraterna i Värmdö.


Linda Näsmans lämnade ingen oberörd. Hennes tal har bara några timmar senare över 5000 visningar på nätet. Läs eller kolla på det!Framtidstro för unga, för Värmdö och för Sverige var fokus i Annikas tal.Solen gjorde säkert sitt till att det kom så många (många fler utanförbild) men även Värmdöbornas vilja till förändring och förnyelse var tydlig. Prat från Värmdömoderaterna räcker inte. Det måste hända nåt.SSU:s ordförande Kalle pekade på att unga tappar framtidstron när jobben inte kommer, utbildningsplatser skärs ner och det inte finns någonstans att bo. Vi måste ha ett ledarskap i kommunen som kan prestera resultat.

Själv fick jag glädjen att dela ut ett mycket fint pris. Årets entreprenör delas ut i tre klasser; företag, offentlig sektor och hållbarhet.

Polarna i Värmdö fick utnämnadet som årets entreprenör i offentlig sektor för sitt fantastiska förebyggande och handfasta arbete för alla unga i Värmdö. Även Björn och Lillemor Jacobsson fick detta fina utnämnande inom klassen företag för sitt storslagna projekt Artipelag och sist men inte minst Omställning Värmdö med Pella Thiel i spetsen.

Det har helt enkelt varit en fantastisk Första maj!

- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer: