fredag 23 juli 2010

Nu packar jag ihop!

Ett helt liv att packa ner kanske är fel att säga men mitt liv hittills ska packas, läggas i emballage och rensas. Flytten går från Värmdölandet ända till Ingarö. Det ska bli otroligt roligt att få testa en ny ö i vår vackra kommun.

Många minnen gör sig påminda när ett foto i ett album dyker upp eller när Elsas första dagis-konst-allster hittas i en nostalgilåda. Det är hennes första flytt. Med dagens fördubblade bostadskö i Värmdö ser det mörkt ut för henne att få en egen lägenhet. Vi får hoppas att vi Socialdemokrater får förtroendet i höstens val så att vi får fart på byggandet.

Vi har varit väldigt effektiva hittills med vårt packande och snart finns det tid att bara njuta av semester. Då ska vi verkligen "göra" Värmdö. Vi ska passa på att göra alla de där utflykterna vi alltid pratar om. Sommaren 2010 har potential att gå till historieböckerna som den bästa, hittills.

5 kommentarer:

En Dolk som Spetsar frågorna sa...

Hej Andrine, jag önskar Dig allt väl med flytten till Ingarö och hoppas att Du med familj kommer att trivas på denna underbara plats.

Ha det
Jan Dolk

Andrine Winther sa...

Tack Jan!

Trevlig sommar så ses vi i politiken i höst :-)

Andrine Winther sa...

Tack Jan!

Trevlig sommar så ses vi i politiken i höst :-)

Anonym sa...

Hej Andrine!
Såg dig i Siggesta när vi var påväg därifrån i bil. Var hos syrran som bor i Saltsjöbaden.

Kul att du sa flytta till Ingarö. Vill gärna para ihop dig med min vän Pella Thiel, ingarös grönaste tjej! Kanske känner du henne redan.
Kram från Uppsala

Anonym sa...

Oj, ville inte vara anonym. Kram Hanna R