söndag 23 september 2012

Kongresskänsla i Borås

Foto: Pierre Andersson

IOGT-NTO är party och politik. Ett mycket bra exempel på det är helgens samling med IOGT-NTO:s distriktsstyrelser i Borås. Vi är många som tillsammans kickar igång höstens arbete genom att få påfyllnad i aktuella frågor och långsiktiga strategiska frågor.

Vi har pratat med medlemsengagemang, värvning, mål för verksamheten, internationella frågor, Kampanjen 2013 och mycket annat.

Samtidigt finns övriga rörelsen här: Junis, UNF och NSF. Igår hade vi en gemensam knytkonferens där massor med spännande ämnen diskuterades men det fanns också en hel del pröva på-aktiviteter. För dig som inte är här finns flera av dessa seminarier och samtal på vår I rörelse-blogg så att du kan titta i efterhand. Eller igen...

Dagarna ägnas mycket till politik och vårt seriösa och viktiga arbete med att förändra världen. Men på kvällen är det dags för party. God mat, full fart på dansgolvet till bandet Rävfen, eldshow, nattcafé och mycket mer.

Fler hundra personer bidrar till att kongresskänslan infunnit sig redan nu, trots att det är ett helt år till kongressen.

Boka in redan nu 26-30 juni 2013! Accent sticker ut hakan och säger att Borås kan bli bästa kongresstaden på länge. Jag håller med!

Inga kommentarer: