onsdag 10 oktober 2012

Grattis Sigtuna och grattis Lasse!

Idag har socialdemokraterna i Sigtuna presenterat sitt förslag till ny kommunstyrelseordförande efter Anders Johansson. Valet föll på en briljant politiker och en fantastiskt människa -Lars Bryntesson.

Lasse är en person med stort hjärta som har hur mycket energi som helst och som brinner för socialdemokratin. Företagarfrågor, social ekonomi och tron på människors inneboende kraft är hans signum.

För Värmdös del innebär det att vi mister en kraft i arbetet för en bättre kommun men som tur är har Lasse alltid jobbat med laget före jaget så det finns många kompetenta och duktiga personer kvar.

Det finns mycket gott att säga om Lasses uppdrag i Värmdö. En sak som jag särskilt kommer att tänka på är det idoga arbetet för fler människor att bo och verka här i kommunen. Ett förslag som vi lade förra året var att bygga hyresrätter lämpliga för unga i Runda huset mitt i centrum i Gustavsberg. Förslaget innehöll också konkreta platser där nära 600 nya hyresrätter skulle kunna byggas. Om bara det politiska vilja finns.

Vi är många som kommer att jobba vidare i Lasses anda. Vill du vara med? Hör av dig till mig eller till någon annan Värmdö-sosse så hjälper vi dig in i en spännande tillvaro.

Inga kommentarer: