måndag 3 december 2012

Ny ledning för socialdemokraterna i Värmdö

Jag är både glad och stolt att kunna presentera socialdemokraternas nya ledning i Värmdö! Annika Andersson Ribbing, längst fram i bilden, Karin Aaseby och Sandro Wennberg.

Trion representerar framtidens Värmdö med kompetenser som nytänkande, engagemang och  erfarenhet.

Det var ett enhälligt medlemsmöte med applåder som aldrig ville ta slut som gav sitt stöd till den nya ledningen. Politik kan göra skillnad för de många människorna om man bara vill och de här tre företrädarna kommer att göra avtryck hos Värmdöborna kan jag lova.


Annika med sin långa och breda erfarenhet från politiken leder utvecklingen tillsammans med resten av laget. Hon har ett stort hjärta som brinner för Värmdös framtid där nytt och tradition samspelar på ett helt naturligt sätt. Och hon sätter alltid våra minsta först -barnen! Här får hon en du är bäst-kram av Elsa :-)

Karin som kan skolan utan och innan vet precis var kraften att förändra skolan till nåt mycket bättre finns. Demokrati i praktiken är hennes uppskattade signum.

För Sandro som funnits i den nationella politiska hetluften länge, och även i lokalpolitiken på olika ställen runt om i landet, behövs ingen startsträcka. Hans bredd i politiska frågor och kommunikationsförmåga blir pricken över i när det här gänget tar över.

Ett varmt lycka till -ni kommer att rocka politiken här i Värmdö!

1 kommentar:

bograhns sa...

"Det var ett enhälligt medlemsmöte med applåder som aldrig ville ta slut som gav sitt stöd till den nya ledningen."

Jag tänker på den senaste partikongressen i Peking där de inhemska medierna brukar skriva i den tonen.