söndag 25 augusti 2013

Strategidagar med IOGT-NTO
I fyra dagar har IOGT-NTO:s nya förbundsstyrelse haft strategidagar på vår folkhögskola Wendelsberg. Vi har lärt känna varandra, varit på spännande besök, fört diskussioner om styrelsens arbetssätt, pratat om strategiskt tänkande och mycket mycket mer.Vännplatsen i Göteborg, eller till och med i Torslanda, är ett av våra fantastiska sociala företag. Texten på bilden ovan beskriver väldigt bra en del som är viktig för de som finns med i verksamheten.

Första bilden på förbundsstyrelsen är tagen i lokalerna där Vännplatsens seconhandbutik ligger.Även om vi använde tiden till diskussioner om kongressbesluten och hur vi följer upp dem så måste man ju åtminstone titta på Liseberg på håll när man är i Göteborg :-)Mesta av tiden satt vi vid sammanträdesbordet men vid samtalet om aktuell alkoholpolitik som Kjell-Ove är en fena på så satt vi i soffor. Vet du vilka ledamöter fötterna tillhör?Fredagsmys med temat lära känna varandra på riktigt.Ledningsgruppen anslöt efter några dagar. Vi fick laga mat tillsammans och ge oss på det hårda arbetet att prioritera vad som är viktigast det kommande året.

Det är en ynnest att få vara med och leda utvecklingen i en så stor och viktig samhällspolitisk kraft som IOGT-NTO är. Jag ser verkligen fram emot de två kommande åren!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: