onsdag 20 juli 2011

Jag är invald i IOGT-NTO:s förbundsstyrelse!

Bilden är tagen av Pierre Andersson, www.accentmagasin.se

I slutet av juni tuffade ett chartrat tåg fram genom det svenska sommarlandskapet med slutdesitination Åre. Här genomförde IOGT-NTO, UNF och Junis sina kongresser. Långt över tusen personer hade tagit sig till den klassiska skidorten med massor av utskänkningstillstånd.

Jag var ombud för IOGT-NTO-distriktet i Stockholm, ordförande i Beredningsutskottet och Redaktionsutskottet så det var fullt upp från tidig morgon till sen kväll och varenda paus handlade om att sy ihop något förslag. Men oj så kul det var!

Kongress i Åre känns otillgängligt. Nej då!
Förhandlingarna webbsändes av vår medlemstidning Accent på www.accentmagasin.se via Bambuser. Kolla här>>

Det twittrades en hel del från kongressen #nykter11 och ett tag var vi uppe bland topp-tio på twitter. Kul!

Fullt ös var det också på FB. Vi i Stockholm uppdaterade kontinuerligt vår FB-sida.

Tog vi några bra beslut då?
Självklart! Är du specifikt intresserad av något är du välkommen att höra av dig till mig här på bloggen, FB, twitter, eller mail.

Vi tog en ambitiös mål- och verksamhetsinriktning för 2012-2013. Vår paroll är att Vi gör Sverige nyktrare och det förpliktar. Vi hade också en diskussion om våra grundsatser och program. Skall de populariseras och byta namn till Värdegrund? Det slutade med att vi vill använda de två kommande åren till att diskutera detta ytterligare. Det är inget som förändras i en hast.

Ett helt gäng motioner från medlemmar runt om i landet gick igenom. Bland annat en från Erik Wagner i Stockholm som motionerat om att framtidsutskott. Det ska bli spännande att följa det arbetet.

Kongressen avslutades med val av förbundsstyrelse. Anna Carlstedt fick naturligtvis förnyat förtroende som förbundsordförande. Grattis Anna!

Jag är stolt och glad att jag blev invald i förbundsstyrelsen som ledamot. Tack för stödet och förtroendet!

Inga kommentarer: