onsdag 26 juni 2013

Kolla in mig på Accent direkt
Kolla in kongressens första webbsändning via Accent direkt: http://bambuser.com/v/3693894. 9:40 in i sändningen pratar jag om de nya arbetsformerna för IOGT-NTO:s kongress. Vill du titta på hela sändningen är det naturligtvis tillåtet :-) Då får du bland annat träffa kongressgeneralen.

Kongressen har rivstartat även om den formellt inte öppnar för än imorgon. 8:30 i morse körde Salam, Jan-Ove och jag ombudsskola för nästan 50 personer. I år erbjöd vi dessutom en fortsättningsskurs för den som har varit ombud en eller annan gång tidigare.Vi har ett helt gäng stjärnor som inte varit ombud tidigare vilket är jättekul!


Kunskapsseminarier anordnades kring några viktiga frågor under förmiddagen och sedan körde vi Beredningsgrupper på nytt sätt där alla ombud involveras. Spännande att se hur det utvecklar våra förhandlingar. Facit får vi under veckan.

Ikväll var det invigningsfest. Imponerande med över 1000 personer som fyller hela Sjuhäradshallen med fullt ös. Cirkus Cirkör hälsade på med en riktigt cool show. Bra start helt enkelt :-)

- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer: