tisdag 5 juni 2012

"Man får faktiskt inte ljuga"

...så brukar min 6-åring säga. Hon är klok och hon har rätt. Problemet är bara att Moderaterna inte verkar veta om det. Jag blir rent ut sagt förbannad när några av partiets främsta företrädare väljer att försöka förvanska sanningen.Först var det partisekreterare Arkelsten (M) som sa att partiet ledde kampen för rösträtt, när det var precis tvärtom. Och nu hennes efterträdare på posten Persson (M) som tog en rövare om att moderaterna inte alls sagt att det var massarbetslöshet inför valet 2006 när arbetslösheten låg på ca 6 procent.

Vad är det för kultur som finns i moderaterna? Är det okej att fara med osanning bara det gynnar ens egna syften?

Att deras politik inte funkar är uppenbart och att de är stressade över att de inte kan hantera jobbfrågan ser alla men att gå så långt som Persson gjorde det är rent pinsamt.

Twitter och andra sociala media exploderade så klart av uttalandet vilket gjorde dem ännu mer uppretade. Och gissa vem de skyller på då? Rätt! Oss socialdemokrater.

Tur att det är en ledig dag mitt i veckan i morgon för ibland behöver jag verkligen en paus från politiken. Idag är en sådan dag...

Inga kommentarer: