fredag 20 april 2012

Påverka socialdemokraternas partiprogram

I veckan var det fullsatt på arrangemanget Soppa och politik som socialdemokraterna i Värmdö bjuder in till på Porslinsmuseet några gånger per termin. Till soppkvällarna är alla inbjudna att lyssna till och för samtal med spännande föreläsare. Den här gången var Lars Engqvist gäst. Lars ansvarar tillsammans med Marika Lindgren Åsbrink för att ta fram socialdemokraternas nya partiprogram.

 Vårt nuvarande program är från 2001 och mycket har hänt sedan dess. Att skapa ett nytt och väl förankrat program kräver massor med samtal med massor av människor. Programmet ska på ett tydligt sätt fånga de samhällsutmaningar vi står inför de kommande 15-20 åren och övergripande förklara hur vi socialdemokrater vill bidra till att lösa dem.

Aino Östergren som är eldsjälen bakom soppkvällarna dukar borden med sina vackra och inspirerande handtryckta tyger vilka helt klart bidrar till ett trevligt och framåtsyftande samtal.

Var med och påverka vårt nya partiprogram! På vår hemsida finns flera möjligheter att vara med i framtidsarbetet. Lars Engqvist (på bilden) jobbar de närmaste 7-8 månaderna intensivt med att "hitta rätt" i djungeln av utmaningar och du kan bidra med dina idéer, tankar och erfarenheter. Det är bara ett klick bort.

Inga kommentarer: