lördag 14 september 2013

Ett år kvar till valet

Idag är det den 14 september och precis ett år kvar till valet, då är det gott att vakna upp till nyheten att Socialdemokraterna går framåt i SIFO:s senaste väljarbarometer.

Vi går fram 3 procent och det rödgröna blocket har ett stabilt övertag mot Alliansen på 10 procent. Unikt i den här mätningen är att både Centerpartiet och Kristdemokraterna ligger under riksdagsspärren.

Men det är som sagt ett år kvar tills du, jag och alla andra medborgare ska bestämma sig för vem vi tror har bäst lösningar på Sveriges framtidsutmaningar.

Vi i socialdemokraterna använder varenda dag och timme detta år åt att lyssna till dig och vässa vår politik så att vi om 365 dagar, den 14 september 2014, är det alldeles självklara alternativet att leda Sverige.

Idag skriver Stefan Löfven en artikel i DN om de olika vägvalen för Sverige. Där säger han bland annat:

"Vi kan möta utmaningarna i en åldrande befolkning, en global konkurrens, en nödvändig klimatomställning, tillsammans. Om vi samlas och tar vårt ansvar som jämlika och jämställda medlemmar i en familj, finns det få hinder vi inte kan besegra. Det är vår styrka, och vi svenskar har ofta sammanfattat den vetskapen med ett enkelt ord: solidaritet."

Läs gärna hela artikeln!

Vill du veta mer om oss och vår politik? Kolla här: www.socialdemokraterna.se

Inga kommentarer: